Великден и Майски празници в СПА курорта Върнячка баня

Великден и Майски празници в СПА курорта Върнячка баня

vernqchka banq

Дати: 07.04-09.04.2018;

Цена: 219 лева

Трансфер до София: 39лв./26лв. за чл. на ТА

1 ден : Събота :Отпътуване от Нова Загора в 03:00. за Сърбия през ГКПП „ Калотина“. Пристигане в СПА курорта Върнячка баня .Настаняване в СПА хотел Zepter 3*.

Организирана пешеходна обиколка на града с екскурзовод около 1 час.

Благоприятните ефекти от минералната вода тук са известни още епохата на Римляните . Върнячка Баня е сравнявана с известните СПА курорти като чешкия Карлови Вари. Днес  има седем минерални извора – топли и студени, четири от които се използват за спа терапии. Хотел Zepter се намира на самата главна пешеходна улица в идеалния център на Върнячка баня.  До хотела се намира  уникалния Върнячки парк  – символ на красотата и здравето на тялото и духа. Разходка по река Върнячка ще ви отведе до римския извор, разположен в огромната и красива част на парка, с различни цветни аранжименти, а след това до японската градина, която е подарък от  японския народ и е построена според японската традиция с езера и характерна растителност. Можете също така да посетите 4 минерални извора : езеро (температура на водата 27 ° C), Sneznik (17 ° C), Slatina (14 ° C) и гореща вода (36,5 ° C). Многобройните атракции, които обграждат хотела, го правят специален и ви предлагат различни възможности за приятен престой.

Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела – плувен басейн с минерална вода, джакузи, сауна и фитнес.

Предпразнична вечеря в ресторанта на хотела с ЖИВКА МУЗИКА ( без включени напитки ).

Възможност за посещение на Великденска литургия в местна църква ( самостоятелно ) в полунощ – само за пакета за Великден. Нощувка.

 2 ден :Неделя :Закуска на блок маса.  Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела и разходка из красивия център на Върнячка баня, със страхотния си парк, многобройните магазини и кафенета. Възможност за екскурзия ( срещу допълнително доплащане ) до  един от най- почитаните от сърбите манастири – Жича и гр.Кралево ( около 60 км в двете посоки ).  Манастир Жича е от онзи тип манастири с огромни зелени дворове с много пейки, със стари иглолистни дървета и сгради в ярки цветове. Има нещо много успокояващо в тази 800 –годишна обител, в яркочервената и катедрална църква, в историите за пищни коронации на крале. Отпътуване за Кралево. Пешеходна разходка в центъра на града и свободно време за обяд.

Завръщане в хотела. Свободно време.

ПРАЗНИЧНА  ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела с ЖИВКА МУЗИКА  и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки ( безплатните напитки са включени цялата вечер ).

 3 ден: Понеделник  :Закуска на блок маса.  Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела.

Oтпътуване за България. По пътя посещение на Ниш- пешеходна туристическа обиколка на центъра на града.  Свободно време за обяд. Завръщане в Нова Загора  вечерта.

 Цената включва:

Транспорт с туристически автобус

2 нощувки СПА хотел ZEPTER 3* в центъра на  Върнячка Баня

2 закуски на блок маса

ПРАЗНИЧНA ВЕЧЕРЯ на 08.04 С ЖИВА МУЗИКА ( оркестър ) на блок маса в ресторанта на хотела с ALL INCLUSIVE ( неограничена консумация ) на местни алкохолни и безалкохолни напитки през ЦЯЛАТА ВЕЧЕР.

Предпразнична вечеря на 07.04 с жива музика ( оркестър )  на блок маса в ресторанта на хотела – без включени напитки.

Безплатно ползване на СПА центъра на хотел ZEPTER – вътрешен плувен минерален басейн, сауна, джакузи , фитнес. ( В СПА центъра се предлагат и масажи, но те се заплащат. )

Организирана пешеходна туристическа обиколка на Върнячка баня с местен екскурзовод около 1 час.

Посещение и туристическа обиколка на гр.Ниш.

Медицинска застраховка с покритие 5000 евро ( доплащане за лица над 69 г. – 2 лв. на ден.)

Всички магистрални и гранични такси.

 Цената не включва:

Екскурзия до манастира Жича и гр. Кралево – 20 лв. при мин. 15 записани туристи.

Входни такси на посещаваните обекти

Масажи и други платени услуги в СПА центъра.

Туристическа такса-  1,20 евро на нощувка за възрастен, 0.60 евро на дете от 7 до 15 г. – – заплаща се задължително на място в хотела.

 Напитки и изхранване извън посочените

Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание – за повече информация ни попитайте.

Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.  

 

За справки и записвания: Нова Загора Тел: 0885888871; 0887798628

Leave a Comment

3 × five =