Екскурзия до Будапеща, Виена, Прага, Нови Сад

Екскурзия до Будапеща, Виена, Прага, Нови Сад

praga1praga 2

Цена:

535.00лв

Дата:

31.03 – 05.04

1 Ден: 

Нова Загора– Будапеща – 31.03

Отпътуване от Нова Загора в 02:00. Пристигане в унгарската столица около обяд. Панорамна и  пешеходна разходка на града с местен лицензиран екскурзовод на български език в Будапеща  – Площадът  на героите, булевард Андраши, Oперата, сградата на Парламента, Рибарските  кули , Катедралата Матияш, Кралският дворец, хълмът Гелерт, крабрежният булевард Дунакорзу,  Катедралата Св.Стефан. Свободно време за разходка по известните булеварди Ракоци и Ваци . Настаняване в хотела.

Вечерта в 20:00ч. по възможност нощна разходка с корабче по р. Дунав – Светлините на Будапеща  / Около 1ч.30мин с парче торта и чаша шампанско/ .Връщане в хотела .Нощувка.

 

2Ден

Будапеща – Виена – 01.04

Закуска. Посещение на двореца Шьонбрун – лятната императорска резиденция  и разходка из  неговите красиви градини / с местен лицензиран екскурзовод на български език .Около 1ч.30мин/ След разглеждане на двореца , Панорамна обиколка/пешеходна около 1.30ч./ на историческия център на Виена (UNESCO) с местен лицензиран  екскурзовод. – Готическата Катедрала Св.Стефан, Грабена със Статуята на Чумата, Дворецът на Хофбургите, позлатената Статуя на Моцарт и Цветният Часовник. Възможност да усетите красотата и неповторимостта на града по търговската улица Марияхилферщрасе, да посетите Виенска сладкарница, да опитате прочутото виенско кафе и виенски щрудел.  Свободно време в центъра на града.Надвечер връщане в хотела.Нощувка.

 

3Ден

Виена – Прага – 02.04

Закуска. Отпътуване за Прага.

Обиколка на Прага с екскурзовод: Храдчани – Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца „Щернберг“, двореца „Шварценберг“ и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус, Нове место – Вацлавския площад. Свободно време. Разглеждане на двореца „Добржиш“ (с доплащане 30 лв. на човек при минимум 20 участника). Дворецът се намира на около 40 км от Прага и приютява най-красивите дворцови градини в Чехия. Грациозната и мащабна сграда в стил рококо и прекрасната терасовидна френска градина възхищават посетителя. Визитата включва разглеждане на историческите интериори на двореца, които са в стил Людвик XVI и разходка из парка. Цената на екскурзията включва транспорт и екскурзоводски услуги на български, резервация в двореца и не включва билет за вход в двореца и градините, който е около 160 чешки крони (около 7 евро). Настаняване в хотела. Нощувка.

 

4 Ден:

Прага-Карлови вари – Прага – 03.04

Закуска. Отпътуване за Карлови Вари . Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Посещение на пивоварния завод Пилзен (по време на посещението ще се запознаете с историята на най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да дегустирате бира. Таксата за вход се заплаща на място – около 200 чешки крони; съветваме ви да си предвидите връхна дреха, защото в подземията температурата достига до 8ºС.). Вечерта – завръщане в Прага. Нощувка.

 

5 Ден

Прага – Нови Сад – 04.04

Закуска. Отпътуване за Нови Сад. Попътно разглеждане на Братислава. Пристигане в Нови Сад.  Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада пред кметството, католическата катедрала „Света Богородица”, православната църква „Свети Георги”, синагогата. Фотопауза на Петроварадинската крепост – една от най-впечатляващите крепости в Югоизточна Европа, кацнала живописно на един хълм над Дунава на 3 км от Нови сад. Настаняване в хотела. Нощувка.

 

6 Ден

Нови Сад – България – 05.04

Закуска.Отпътуване за България. Попътно разглеждане на Белград.

Пристигане във Нова Загора  вечерта.

 

Офертата включва:

Транспорт с лицензиран автобус 3*** за международни превози.

1 нощувка в Будапеща със закуска в хотели 2* или 3*;

1 нощувка във Виена със закуска / хотел 2* или 3*/,

2  нощувки в Прага със закуска / хотел 2* или 3*/,

1 нощувка в Нови Сад със закуска / хотел 2* или 3*

водач от агенцията през цялото пътуване

медицинска застраховка

пътни такси

 

Офертата НЕ включва:

  • Допълнителни екскурзии

. Разходи от личен характер

 

Допълнителна информация:

ЦЕНАТА Е ФОРМИРАНА ПРИ ОТПЪТУВАНЕ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО !

Цената е формирана при група от минимум 40 пълноплащащи лица
Цената е валидна за настаняване в двойна или тройна стая, настаняване в единична стая е възможно, срещу допълнително заплащане, и се извършва след запитване
За деца, пътуващи с двама родители, отстъпка в размер на 15 лева от редовната цена
За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

За справки и записвания: гр, Нова Загора ул. Васил Левски 67А

Тел: 0885888871; 0887798628

 

 

Leave a Comment

10 + 5 =