Международна изложба Природа, Лов, Риболов

Международна изложба

Природа, Лов, Риболов

  111 megunaroen-pamair-plvdiv-600x288

ДАТА: 24.03.2018 г.

ЦЕНА :15.00лв. / 12.00 лв. за членове на ТД

ЧАС: 07:30 от офиса на фирма „Загора Транс-ДД”

Международната изложба  ПРИРОДА, ЛОВИ РИБОЛОВе най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  и тяхното пълноценно използване. Той събира фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата, ловния и риболовния туризъм.

24-то издание на изложбата ще се проведе от 21 март до 25 март 2018 г. в Международен панаир Пловдив под егидата на  Министерството на земеделието и храните. Проявата се организира от Международен панаир Пловдив в партньорство с Изпълнителната агенция по горите, държавни горски предприятия и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Природа, Лов, Риболов 2018 отново е част от дните на семейството, свободното време, хобито и модата, включващи още:

  • Специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност, градинско  оборудване и аксесоари Цветна Пролет
  • Изложба На Общините –  делови форум за бизнес, инвестиции и туризъм в отделните райони на България
  • Европейски Панаир  на предприятия и кооперации от социалната икономика Италиански Фестивал На Красотата и Прическата – международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода

БОНУС ОТ ФИРМАТА: Пешеходна разходка в Старияград с възможност за посещение наАнтичниятеатър, Стадиона, църквата „Св. Св. Константин и Елена“, Етнографскиямузей и др.В уютната възрожденска атмосфера на неповторимите къщи в Стария град.

Цената включва: транспорт с лицензиран автобус,водач на групата.

Цената не включва: такси входове,разходи за лични нужди

 

Leave a Comment

four × five =