Мини почивка в Камена Вурла

Мини почивка в Камена Вурла с подарък целодневна екскурзия до Метеора и Атина

meteora

 

Дата: 01.11.2018 – 04.11.2018

4 дни / 3 нощувки

Цена: 330.00 лева/319.00лв за членове на ТА

 

1-ви ДЕН: 01.11

Отпътуване от град Велико Търново (бензиностанция „Петрол”) в 03:00 часа, отпътуване от Нова Загора в 05:00ч от офисът на Зогора Транс  по маршрут Нова Загора- Солун – Лариса – Камена Вурла. Пристигане и настаняване в хотел “ACROPOL” 3* http://www.hotelacropole.gr/gallery.html#prettyPhoto.

Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2-ри ДЕН: 02.11

Закуска. Целодневна екскурзия до Метеора или свободно време. Отпътуване за Метеора. Пристигане в скалната гора – място, често наричано Осмото чудо на света. Комплексът от гигантски скали спират дъха на обикновения човек.Очите на всички туристи, посетили това място, не искат да се откъснат от гледката. Разглеждане на два от 6-те действащи манастира. Свободно време в живописното градче Каламбака в подножието на величествената гора на Метеора. Посещение на работилницата за икони “ Зиндрос“ с беседа на български. Тръгвайки си от вълшебното място и преминавайки през долината Темпи, ще си обещаете да се върнете отново. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3-ти ДЕН: 03.11

Закуска. Целодневна екскурзия до Атина или свободно време. Туристическа програма с екскурзовод на български език: панорамна обиколка на града – пл. „Омония“, ул. „Панепистимиу“ с прекрасните неокласически сгради на Националната библиотека, Университета и Академията на науките, площад „Синтагма” с Парламента, Арката на император Адриан, храма на Зевс, античния олимпийски стадион. Посещение на Акропола (входната такса се заплаща допълнително на място – 20 евро). Свободно време в центъра на града. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4-ти ДЕН: 04.11

Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Пристигане в Севлиево, Велико Търново късно вечерта.

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА:

  • Транспорт с комфортен автобус
  • 3 нощувки със закуски в хотел „ACROPOL” в Камена Вурла
  • 3 вечери
  • Целодневна екскурзия до Метеора
  • Целодневна екскурзия до Атина
  • Пътни и магистрални такси
  • Екскурзоводско обслужване
  • Медицинска застраховка

ОФЕРТАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Разходи от личен характер
  • Входни такси за посещаваните музеи и обекти – Акропола – 20 евро, Входна такса за всеки от посещаваните манастири – 3 евро

 

За информация и записвания: гр. Нова Загора, ул.Васил Левски №67А;

Email: ta_zagora_trans@abv.bg; сайт:www.zagoratrans.com;GSM: 0887 798 628; 0885 888 871

 

Leave a Comment

20 − seven =