Почивка в BELMARE HOTEL KUSADASI

Почивка в BELMARE HOTEL KUSADASI

kushadasa

Дати:10.09.2018 год. – 17.09.2018 год.
8 дни / 5 нощувки
Хотел 4* на база Allinclusive
Цена:362.00 лв./339.00лв за членове на ТА .
Промоция 18++ цена: 299 .00лв.

1 ден
Отпътуване в 12.00ч. от Нова Загора, посока ГКПП Капитан Андреево. Нощен преход. Пристигане в курорта сутринта. При пристигането на всички туристи се поставят гривни. Ако има свободни стаи, настаняването се случва на момента, ако стаите все още не са освободени, настаняването става след 14.00ч.
2 ден–6 ден
Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на „Загора Транс- ДД“.
7 ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време до 15.00 ч.Отпътуване за България.
8 ден
Около обяд пристигане в Нова Загора.

Цената включва: 
 Транспорт с лицензираникомфортниавтобуси за международен транспорт;
 5 нощувки в избрания хотел на съответната база;
 медицинсказастраховка с покритие 5000 евро / за лица над 65г. доплащане /;
 магистрални и фериботнитакси;
 изпращане от представител на агенцията при отпътуването на автобусите от София и Нова Загора;
 обслужване от представител на агенциятапрезцялотовреме на пътуването.
 обслужване на място в Турция от представител на фирматапартньор.

Цената не включва:
 Допълнителниекскурзии на мястов курорта, организират се от местнифирми, за които туроператора не носи отговорност!
 Медицинсказастраховка за лица от 65 години до 69 години – доплащане 8 лв.
 Медицинсказастраховка за лица от 70 години до 79 години – доплащане 16 лв
 Лица от 80г. и нагоре не се застраховат от застрахователя!
 Разходиотличенхарактер.
 Трансферите отд руги населени места

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
 1. Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане. Всекипо-дълъгпрестой се заплащадопълнително на място от туриста.
 2. Прединастаняване или след напусканесъобразнообявенитечасове не се ползватникакви услуги в хотелите или същите се ползватсрещудопълнителнозаплащане.
 3. Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или AllInclusive (всичко включено). При настаняванетов хотели на база ALLINCLUSIVE (храна и местниалкохолни и безалкохолни напитки) хранениятазапочватвинаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключвасъс закуска последнияден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
 4. Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
 5. При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третиятчовекползваотстъпка от цената и биванастанен на допълнително легло. Трети възрастен или деца се настаняват на стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
 6. Настаняването в стаи с изгледкъмморето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявенодоплащане за това и е заплатенопредварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
 7. PROMO или ECONOMY стаи в хотелитеса стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземенетаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;
 8. Всички деца в автобуса имат седалка
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ, организират се от местнифирми, за които туроператора не носи отговорност!!

ЕФЕС И КЪЩАТА НА ДЕВА МАРИЯ
Ефес – един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. В края на екскурзията се прави посещение на кожена фабрика.
цена за ЕФЕС+КЪЩАТА НА ДЕВА МАРИЯ – около 45 евро, САМО КЪЩАТА НА ДЕВА МАРИЯ – около 22 евро

ДЖИП САФАРИ
Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Пътят криволичи по нанагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очитеви. Напред, колите ви очакват
цена около 30 евро!

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ – това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад – Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последната египетска царица-Клеопатра.
цена около 45 ЕВРО

РАЗХОДКА С ЯХТА
Незабравим аморска разходка по Егейско море с яхта. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покриек ожата Ви с бронзовтен. Обяд на кораба, а след това интересна развлекателнапрограма. Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си.
цена около 16 евро

ГМУРКАНЕ
Великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.

Почивката се осъществява при мин. 40 туристи

За справки и записвания: гр, Нова Загора ул. Васил Левски 67А
Тел: 0885888871; 888 702 669

Leave a Comment

twenty − 9 =