Почивка в DIDIM BEACH RESORT AQUA & ELEGANCE THALASSO

Почивка в DIDIM BEACH RESORT AQUA & ELEGANCE THALASSО

didim

Дати: 05.09.2018 год. – 12.09.2018 год.
Хотел 5* на база Allinclusive

8 дни / 5 нощувки

Цена: 560.00 лв./ 527.00лв за членове на ТА
Цена за 18++: 487.00лв

1 ден
Отпътуване в 12.00ч. от Нова Загора посока ГКПП Капитан Андреево и 12:00ч от София храм- паметник Ал. Невски- началото но ул. Оборище, посока ГКПП Капитан Андреево. Нощен преход. Пристигане в курорта сутринта. При пристигането на всички туристи се поставят гривни. Ако има свободни стаи, настаняването се случва на момента, ако стаите все още не са освободени, настаняването става след 14.00ч.
2 ден–6 ден
Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии срещу заплащане предлагани от Турския партньор на „Загора Транс- ДД“.
7 ден
Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време до 15.00 ч.Отпътуване за България.
8 ден
Около обяд пристигане в София.

Цената включва: 

Транспорт с лицензиран и комфортни автобуси за международен транспорт;
 5 нощувки в избрания хотел на съответната база;
 медицинска застраховка с покритие 5000 евро / за лица над 65г. доплащане /;
 магистрални и фериботнитакси;
 изпращане от представител на агенцията при отпътуването на автобусите от София и Нова Загора;
 обслужване от представител на агенцията през цялото време на пътуването.
 обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор.

Цената не включва:
 Допълнителни екскурзии на място в курорта, организират се от местни фирми, за които туроператора не носи отговорност!
 Медицинска застраховка за лица от 65 години до 69 години – доплащане 8 лв.
 Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години – доплащане 16 лв
 Лица от 80г. и нагоре не се застраховат от застрахователя!
 Разходи от личен характер.
 Трансферите от други населени места

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ!
 1. Стаята на ПОТРЕБИТЕЛЯ е резервирана след 14.00 часа в деня на настаняване и трябва да се освободи до 12.00 часа в деня на напускане. Всеки по-дълъг престой се заплаща допълнително на място от туриста.
 2. Преди настаняване или след напускане съобразно обявените часове не се ползват никакви услуги в хотелите или същите се ползват срещу допълнително заплащане.
 3. Броят на храненията се определя в зависимост от броя на резервираните и заплатени нощувки при съответния режим: само закуска, закуска и вечеря или AllInclusive (всичко включено). При настаняването в хотели на база ALLINCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд!
 4. Неизпълнението или злоупотребата с режима на хранене се санкционират от управата на хотела.
 5. При настаняване на трима души в стая с три легла в стандартна стая третият човек ползва отстъпка от цената и бива настанен на допълнително легло. Трети възрастен или деца се настаняват на стандартно легло, само ако се заплати фамилна стая или апартамент.
 6. Настаняването в стаи с изглед към морето или стаи в основната част на хотела се извършва само в случаите, когато е обявено доплащане за това и е заплатено предварително в офисите или представителствата на ТУРОПЕРАТОРЪТ.
 7. PROMO или ECONOMY стаи в хотелитеса стаи на по-ниска цена с оглед на по-малък размер, крайна стая, без тераса, приземен етаж, по-малка баня, по старо обзавеждане или някакъв друг проблем;
 8. Всички деца в автобуса имат седалка
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ НА МЯСТО ПО-ЖЕЛАНИЕ, организират се от местни фирми, за които туроператора не носи отговорност!!

ЕФЕС И КЪЩАТА НА ДЕВА МАРИЯ
Ефес – един от най-древните елински градове-колонии в Мала Азия, основан през 11 век пр. н.е. Този град векове наред не слиза от страниците на Античната история. В Ефес се е запазила основната структура на древния град, което позволява да си съставите представа за устройството на античното селище. Достигналите до нас останки от фасада на античната библиотека на Целмуис Полинемус, двете агори, баните, къщите на богати граждани до днес поразяват с изящество и завършени форми. В Ефес е прекарала последните дни от живота си Пресветата Дева Мария Богородица, чиято къща могат да разгледат всички, които посетят тази екскурзия. В края на екскурзията се прави посещение на кожена фабрика.
цена за ЕФЕС+КЪЩАТА НА ДЕВА МАРИЯ – около 45 евро, САМО КЪЩАТА НА ДЕВА МАРИЯ – около 22 евро

ДЖИП САФАРИ
Ще откриете нови земи, ще видите паметници на архитектурата и изкуството, ще разберете как живеят хората в турската провинция. Но не това е основната цел на екскурзията. Пътят криволичи по на нагорнището, и вненезапно се озовавате в райони, недокоснати от цивилизацията, с девствена природа и разнообразна растителност. Можете да проверите уменията си за шофиране в трудни условия, пътешествайки в сърцето на планината. Ще имате прекрасна възможност да опитате прясно уловена пъстърва, приготвена в духа на най-добрите турски традиции пред очитеви. Напред, колите ви очакват
цена около 30 евро!

ПАМУККАЛЕ
В превод Памуккале означава ˝замък от памук˝ – това е едно уникално природно явление, което се намира в Югоизточна Турция. Това чудо на природата няма аналог. Великолепните калциеви каскади ще останат завинаги във вашето съзнание. Ще имате възможност да посетите древния град Хиераполис – неговия никропол, добре съхранения амфитеатър, търговския площад – Агора, храма на Аполон, римските бани и много други забележителности. Тези от Вас, които желаят, ще се къпят в минералния басейн, в който се е къпала последнатае гипетска царица-Клеопатра.
цена около 45 ЕВРО

РАЗХОДКА С ЯХТА
Незабравима морска разходка по Егейско море с яхта. На една от спирките лагуната ще ви приеме в обятията си, а горещото слънце ще покрие кожата Ви с бронзовтен. Обяд на кораба, а след това интересна развлекателна програма. Красотата на Егейско море не може да се опише, трябва да я видите с очите си.
цена около 16 евро

ГМУРКАНЕ
Великолепна възможност, както за професионалисти,така и за начинаещи, да се потопят в дълбините на Егейско море и да се полюбуват на красотата на подводния свят.

Почивката се осъществява при мин. 40 туристи

За справки:тел:0888 702 669, 0885 888 871, 
ул.Васил Левски №67A

Leave a Comment

nineteen + eight =