ta_zagora_trans@abv.bg

Имейл за връзка

Нова Загора

ул. Васил Левски 67

0885 888 871

Oфис

Понеделник - Събота

09:00 - 17:00

ВЕЛИКДЕН ПО ГРЪЦКИ

Дата: 03.05. – 06.05. 2024 година

Цена:519.00лв/505.00лв за членове на ТА

1-ви ден / 3 май /: Отпътуване от Нова Загора в 05:00ч. от офисът на Загора Транс,от В.Търново в 03:00  ч., в посока Република Гърция. Преминаване през ГКПП Капитан Петко за влизане в южната ни съседка. В късния следобед настаняване в хотел“SISSY“ – 3* в курортното селище Камена Вурла / вилната зона на атиняни!/. Хотел“SISSY“ разполага с лоби- бар, с безплатен WIFI, с велосипеди под наем и всяка стая е с гледка към остров Евия. Вечеря. Нощувка. 

2-ри ден / 4 май /: Закуска. Отпътуване за столицата Атина. Посещение на площад“Синтагма“ за емблематична фотопауза при смяната на Караула пред Парламента на Гърция, Акропола, Монастираки с безбройните малки таверни и сувенирни магазинчета. Свободно време за обяд на Монастираки. Завръщане в хотела в Камена Вурла. Вечеря с традиционни местни ястия и с DJ. Късно вечерта посещение на местната църква „Свети Пантелеймон“ за празничната служба за Тайнството на Христовото възкръсване. Нощувка. 

3-ти ден / 5 май /: Закуска. Посещение на църквата „Преображение Господне“ в планината Кримис- със сграда на византийската архитектура от 12 век и с красива гледка към остров Евия и към курорта Камена Вурла. Посещение на историческия проход Термопили. Завръщане в хотела. Късен Великденски обяд с празнично меню и с DJ. Нощувка. 

 4-ти ден- / 6 май /: Закуска. Освобождаване на хотела. Посещение на град Солун с пешеходна разходка до църквата“Свети Димитър Солунски“, площад“Аристотел“ и по крайбрежната улица на втория по големина град в Република Гърция край символа на града Бялата Кула и Термическия залив. Свободно време за обяд. Завръщане в съответния град късно вечерта.  

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

– 3 нощувки ,3 закуски ,2 вечери на блок маса и Един Празничен Великденски обяд в  хотел“SISSY“ 3*-в Камена Вурла

– транспорт с лицензиран автобус;

– магистрални и пътни такси; 

– климатична такса за територията на Република Гърция;

– водач/ екскурзовод / по време на пътуването;

– Застраховка пътуване на лица до 64 години.  

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

– входна такса и екскурзовод за Акропола;

– разходи от личен характер; 

– допълнително заплащане при настаняване на турист в единична стая- 150 лева  

– допълнителна застраховка пътуване за лица над 64 години.

За справки :ул.Васил Левски №67А тел: 0885 888 871,www.zagoratrans.com

Pin It on Pinterest