За нас

Фирма „ Загора Транс-ДД “ ООД е регистрирана със седалище с.Езеро и управител Денчо Йорданов Денчев. „ Загора Транс-ДД“ ООД е основана през 2000г. Фирмата развива своята дейност в областта на пътническия транспорт и транспортните услуги. Извършва транспортни услуги и превоз на пътници в страната и чужбина .„Загора Транс – ДД „ООД има издаден лиценз под N:PK-01-7108/24.04.2013 год., с разрешение за извършване на туроператорска и агентска дейност, както и предлагане на комплексни туристически услуги за индивидуални и групови пътувания, резервации, настаняване в България и чужбина, почивки на море и планина, ежедневни турове в страната, екскурзии, СПА и др.Фирмата притежава сертификат Коректна Фирма 2017

Работа. Мисия.

С работата си „Загора Транс ДД“ ООД цели да предложи високо ниво на обслужване в сферата на транспорта , превозите и туристическите услуги. За времето, в което нашата компания осъществява дейността си, успяхме да спечелим много партньори, клиенти, останали доволни от коректността , толерантността и обслужването от служителите на фирмата.

Нашият подход

Фирмената политика е да заложим на гъвкавост, висококачествено обслужване и професионализъм в работата си с клиентите и нашите партньори.Стремим се да предложим най-доброто обслужване , най-конкурентните цени в сферата на транспорта, пътническите превози и транспортните услуги,както и най-атрактивните оферти в областта на туристическите пътувания.

Екип

Екипа ни от шофьори притежават съответната квалификация и се грижат за приятното и удобното пътуване на клиентите.Те са с богат дългогодишен опит в областта на пътническия и туристическия транспорт.

Екипът ни от екскурзоводи ви гарантира безпроблемно пътуване и професионално отношение във всяка една ситуация. Те ще се погрижат за вашето удобдство и добро настроение.

Автобусен парк

Транспортната компания разполага със собствен автопарк от автобуси и микробуси.Транспортните ни автомобили покриват стандартите за пътнически транспорт и демонстрират технически постижения.Ние гарантираме на клиентите си безопасност и комфорт на пътя , сигурно и бързо пътуване както в България, така и извън нея.

Мерцедес спринтер

– модел 2009 год., 20+1 места, климатик, CD, DVD, TV, микрофон, регулиращи се седалки, багажно отделение

Сетра 416DH

– модел 2005 год., 50+1 места, топ клас 4*, климатроник, DVD, микрофон, регулиращи се седалки, минибар, WC

МАН Кобра

– модел 2007 год., 35+1 места, климатик,видео, радиокасетофон, микрофон, регулиращи се седалки, багажно отделение, кафемашина, хладилен шкаф.