Международна изложба за лозарство и винарство- Фестивал на виното / ВИНАРИЯ /

ДАТА :25.02.2023 г.ЦЕНА : 23.00лв. / 20.00 лв. за членове на ТА
ЧАС : 08:00 от офиса на фирма „Загора Транс-ДД”

            От 21 до 25 февруари 2023г. ще се проведе 30-то издание на Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ. Изложението се утвърди като най-престижното изложение на бранша в Югоизточна Европа. Показва иновации от цялата верига на винената индустрия – от засаждането и отглеждането на лозята през преработката на гроздето във винарските изби до атрактивното предлагане на продуктите.

Организаторите са създали уникален„Град на Виното“ –  арена на изисканите напитки и храни.  Иновативната  изложбена форма създава обща сцена  за презентиране на  винарски изби, производители и търговци на хранителни продукти и подправки, деликатеси, гурме специалитети. Магията на виното и кулинарията разкриват своето очарование в атрактивна среда и завладяваща атмосфера, които привличат хиляди посетители.

Паралелно с винария 2023 се провеждат:

  • Международна селскостопанска изложба АГРА със Специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство БИОАГРА
  • Международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии ФУДТЕХ
  • Изложба  на висококачествени италиански храни и вина ВКУСОВЕТЕ НА ИТАЛИЯ
  • БОНУС ОТ ФИРМАТА:Пешеходна разходка в Стария град с възможност за посещение на Античния театър, Стадиона, църквата „Св. Св. Константин и Елена“, Етнографския музей и др.В уютната възрожденска атмосфера на  неповторимите къщи в Стария град.

Цената включва:транспорт с лицензиран автобус,водач на групата.

Цената не включва:  входни такси,разходи за лични нужди.

За справки:0887 798 628, 0885 888 871,

ул.Васил Левски №67A; www.zagoratrans.com.

Pin It on Pinterest