Международен панаир Пловдив Международна изложба Природа, Лов, Риболов

ДАТА:28.03.2020 г.

ЦЕНА :16.00лв. / 13.00 лв. за членове на ТД

ЧАС:07:30 от офиса на фирма „Загора Транс-ДД”

Международната изложба  ПРИРОДА, ЛОВ И РИБОЛОВ е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  и тяхното пълноценно използване. Той събира фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата, ловния и риболовния туризъм.

26-то издание на изложбата ще се проведе от 25 март до 29 март 2020 г. в Международен панаир Пловдив под егидата на  Министерството на земеделието и храните. Проявата се организира от Международен панаир Пловдив в партньорство с Изпълнителната агенция по горите, държавни горски предприятия и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Природа, Лов, Риболов 2020 отново е част от дните на свободното време и хобито- включващи още:

  • Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско  оборудване и аксесоари Цветна Пролет .
  • Международна киноложка изложби  – Състезания  представят качествата на различни породи кучета и методи за тяхното обучение.
  • БОНУС ОТ ФИРМАТА:Пешеходна разходка в Стария град с възможност за посещение на Античния театър, Стадиона, църквата „Св. Св. Константин и Елена“, Етнографския музей и др.В уютната възрожденска атмосфера на  неповторимите къщи в Стария град.

Цената включва:транспорт с лицензиран автобус,водач на групата.

Цената не включва:такси входове,разходи за лични нужди

За справки:0887 798 628, 0885 888 871,

ул.Васил Левски №67A; www.zagoratrans.com