Международна изложба

Природа, Лов, Риболов

ДАТА:25.03.2023 г.

ЦЕНА :23.00лв. / 20.00 лв. за членове на ТД

ЧАС:08:00 от офиса на фирма „Загора Транс-ДД”

Международната изложба  ПРИРОДА, ЛОВ И РИБОЛОВ е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства  и тяхното пълноценно използване. Той събира фирми, институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата, ловния и риболовния туризъм.

27-то издание на изложбата ще се проведе от 22 март до 26 март 2023 г. в Международен панаир Пловдив под егидата на  Министерството на земеделието и храните. Проявата се организира от Международен панаир Пловдив в партньорство с Изпълнителната агенция по горите, държавни горски предприятия и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Природа, Лов, Риболов 2023 отново е част от дните на семейството, свободното време, хобито и модата, включващи още:

  • Специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност, градинско  оборудване и аксесоари Цветна Пролет
  • Изложба На Общините –  делови форум за бизнес, инвестиции и туризъм в отделните райони на България
  • Европейски Панаир  на предприятия и кооперации от социалната икономика Италиански Фестивал На Красотата и Прическата – международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода

БОНУСОТ ФИРМАТА:Пешеходна разходка в Стария град с възможност за посещение на Античния театър, Стадиона, църквата „Св. Св. Константин и Елена“, Етнографския музей и др.В уютната възрожденска атмосфера на  неповторимите къщи в Старияград.

Цената включва:транспорт с лицензиран автобус,водач на групата.

Цената не включва: входни такси,разходи за лични нужди

Pin It on Pinterest