ОТКРИВАНЕ НА

ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН 2023г в ЧАНАККАЛЕ

Тридневен вариант

Дата: 03.02.2023г-05.02.2023г

Цена: 292.00лв/277.00лв за членове на ТА

Да открием сезона на брега на Дарданелите – една сбъдната мечта…

 СПА Хотел „Колин“ 5*/http://www.kolinhotel.com/ в Чанаккале е синоним на класа и лукс. Просторните му стаи, изцяло в модерен стил, откриват страхотна гледка към пролива Дарданелите, Националния парк \“Galipoli\“ и хотелските градини, в които всеки мечтател и романтик би желал да се разходи. Хотелът, също така, разполага с 6 бара, открит и закрит басейн и модерен SPA център. Откриването на Туристически сезон 2023г на това луксозно и уникално място като СПА Хотел „Колин“ 5*, Чанаккале, със сигурност ще остави незабравими спомени за страхотно изживяване за дълги години напред! 

1 ден /03.02.2023г/: Отпътуване от Габрово в 02:00ч, от Твърдица в 03:30ч, Отпътуване от Нова Загора в 04:00. от Раднево в 04:30ч. посока ГКПП Кап.Андреево – гр.Чанаккале. Градът е разположен от двете страни на протока Дарданели. Преминаване по новият мост рекордьор Чанаккале 1915 .Той е  най-дългият висящ пътен мост в света. Той свързва европейския и азиатския бряг на Турция през пролива Дарданелите.Настаняване следобяд в луксозен СПА хотел „Колин“ 5*. Свободно време за почивка и разглеждане на комплекса. Вечеря. Нощувка.

2 ден /04.02.2023г/: Закуска.  По желание и срещу допълнително заплащане: 

 • Полудневна екскурзия до Троя/часът ще се уточни от турските ни партньори/

Отпътуване за Троя, древният Илион – пътуване, което ще ви пренесе векове назад във времето на 10 – годишната война между елини и троянци, ще си припомним  удивителната съдба на Шлиман – немският археолог, нарочен от съдбата да разкрие Троя и древна Микена. Завръщане около късен следобед в Чанаккале.Свободно време. Възможност за релакс в СПА центъра на хотела.

БОНУС:Панорамна разходка и разглеждане на Чанаккале.Свободно време за шопинг в Чанаккале.

Следва празнична вечеря с богата шоу програма в балния салон на хотела с български дисководещ , томболи и много награди.Нощувка.

4 ден/05.02.2023г/:Закуска. Освобождаване на хотела.Отпътуване за Одрин./кратка пауза/Отпътуване за България. 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

 • Транспорт с лицензиран автобус
 • 2 нощувки с 2 закуски и 1 вечеря на богата блок маса без напитки;
 • 1 Празнична вечеря с богата програма и с участието на български дисководещ, Сет меню за празничната вечеря без включени алкохолни и безалкохолни напитки /в празничната вечер може да се внася алкохол но само с бандрол/
 • Ползване на басейни,фитнес,сауна, джакузи и др.
 • Медицинска застраховка с асистанс.
 • Екскурзоводско обслужване.
 • Представител от фирмата през цялата почивка. 

БОНУС:Панорамна разходка и разглеждане на Чанаккале.Свободно време за шопинг в Чанаккале.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

       *Полудневна екскурзия до Троя- 25евро

 • Разходи от личен характер.
 • Трансфер от Габрово- 15.00лв
 • Трансфер от Казанлък – 10.00лв

За справки:гр.Нова Загора,ул.Васил Левски 67А,тел:0885 888 871

Pin It on Pinterest