Тропически СПА уикенд релакс в Therme, Букурещ

Маршрут:Нова Загора- Букурещ-Парк център Therme –

Нова Загора

Дата :21.03.2020-22.03.2020г.,

Цена: 123.00лв/111.00лв за членове на ТА

1 Ден – Отпътуване от Нова Загора в 04:00 часа, от Велико Търново 06:00часа пред хотел „Етър”. Преминаване на граничния пункт. Пристигане в Букурещ – най-големият град в Югоизточна Европа, основан през 1459 г. на двата бряга на р. Дамбовита, известен още като „Малкия Париж“ заради артистичния си живот и красивата архитектура. Автобусна панорамна обиколка на Букурещ с екскурзовод на Български език с разглеждане на Триумфалната арка-построена по подобие на арката в Париж през 1922 в памет на загиналите в Първата световна война,  Народния театър, Парламента, Патриархалната катедрала и двореца, Университета, площада на Патриаршията, църквата „Св. Св. Константин и Елена” с мощите на Св. Димитър Басарбовски. По време на обиколката могат да се видят много замъци от 16 век.Около 14:00ч настаняване в хотел PARLIAMENT ****  Букурещ./намира се в близост до Парламента/По  желание срещу допълнително заплащане  посещение на Парламента./предварително трябва да се заяви и плати в офисът на Загора Транс/.Свободно време за разходка по старата чаршия. Свободно време.Нощувка

2ден.Закуска.Освобождаване на хотела.По желание срещу допълнително заплащане посещение на  SPA Therme Bucharest. Парк център Therme разполага не само с топли басейни, но също и с най-голямата закрита и открита градина в Румъния. В градината има над 800 000 растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Най-голямата атракция е Дървото на живота, което е един от най-редките ботанически видове в момента. Това създава една тропическа ваканция, разположена само на 15 км. от центъра на Букурещ.Комплексът е разделен на три основни сектора, всеки от тях с определена тема.

The Palm, както подсказва името, е посветен на релаксация сред 500 палмови дървета – най-голямата градина от този тип в Европа.

 Площта на Elysium е предназначена за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни  масажи.

Galaxy е центърът на забавления. Тук можете да се забавлявате в басейн с вълни – най-големият в Румъния – или да се спуснете по една от многото пързалки. А когато сте уморени, можете да спрете за едно питие в бара на басейна.

Тези които не желаят да посетят SPA Therme Bucharest  ще имат свободно време по старата чершия или магазин IKEA .Свободно време.Късният следобед  отпътуване за България.Прибиране в Нова Загора късно вечерта.

Цената включва:

  • транспорт с лицензиран автобус 3*/4*
  • 1 нощувка със закуска в хотел PARLIAMENT ****
  • екскурзоводско обслужване по маршрута
  • Панорамна автобусна  обиколка на Букурещ
  • Медицинска застраховка

Цената не включва:

  • Вход Термити и транфер до там: Galaxy- 73.00леи,за пенсионери-63.00леи,деца до 16г – 57.00леи, The Palm-83.00леи,за пенсионери-73.00леи,тук деца не пускат, Elysium- 107.00леи,за пенсионери-107.00лв,деца не пускат тук.,Наем на кърпа-16 леи,Наем на халат- 24.00леи
  • Вход за Парламента-35леи / 18.00лв/
  • При промяна  на входните такси, фирмата запазва правата си за промяна.

За информация и записвания:гр. Нова Загора, ул.Васил Левски №67А;     GSM: 0887 798 628; 0885 888 871